…
…
…
…
…
11 Haziran 2021, Cuma Ankara, Türkiye

Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışmamızın Ödülleri Sahipleri İle Buluşmaya Devam Ediyor


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından 1987 yılından itibaren her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’ etkinlikleri düzenlenmektedir. Bu yıl 4-6 Mayıs 2021 tarihinde ‘Pandemi Sürecinde İSG’de Etkin İşbirliği’ temasıyla 35.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinliği çevrimiçi ortamda gerçekleştirilmişti.

Etkinlikler kapsamında yürütülen faaliyetlerden bir tanesi de “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” temalı İyi Uygulama Yarışması olup belirlenen kategorilerden “Sürdürülebilir Çalışma Ödülü” nü TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. almaya hak kazanmıştır.

İş sağlığı ve güvenliği farkındalığının arttırılması için iş yerlerine yaptığımız ziyaretler kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş. yi ziyaret ederek Hukuk Regülasyon ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serhat DEMİR’e ödülünü takdim etti.

TURKCELL GRUP bünyesinde ülke çapında 12 firma, 57 lokasyon, 22 binden fazla iletişim sahası ve 19 bini aşkın çalışanı ile Türkiye’de telekomünikasyon alanında yürüttüğü çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Bu büyük ekosistemde 100 ü aşkın İSG profesyoneli, çalışanlarının TURKCELL ailesindeki yolculukları süresince bedensel ve zihinsel sağlıklarının her zamankinden daha iyi hale getirilmesi, güven içinde çalışmaları, zinde ve mutlu bireyler olarak sağlık, güvenlik ve esenliklerini korumaya yönelik faaliyetlerini sürdürmektedir.

Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA iş sağlığı ve güvenliği alanına ülke çapında gösterdikleri önem için teşekkür ederek aldıkları almış oldukları ‘Sürdürülebilir Çalışma Ödülü’ nden dolayı tebrik etti. İyi uygulama örneklerinin sahaya aktarımı noktasında kamu-özel sektör işbirliğinin önemini vurgulayarak, geçmişte yapılmış ortak projelerin devamının sağlanması yönünde temennilerini iletti.

Ödül takdiminde söz alan Sayın Serhat DEMİR, iş sağlığı ve güvenliğini stratejik hedeflerinin önüne koyarak çalışan sağlığı için atılan adımların maliyet unsuru olarak görülmediğini aksine en önemli görevleri arasında yer aldığını vurguladı.

Toplantı sırasında Türkiye’nin farklı lokasyonlarında bulunan TURKCELL Grup İSG profesyonelleri çevrimiçi bağlanarak Genel Müdürümüz Sayın Cafer UZUNKAYA’ya görüş ve beklentilerini ilettiler.