…
…
…
…
10 Haziran 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışmasının Birincilik Ödülü Sahibini Buldu


Bakanlığımız 35.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında yürütülen “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” yarışmasında birincilik ödülünü Kibar HOLDİNG A.Ş. almaya hak kazandı.

KİBAR HOLDING bünyesindeki şirket çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği alanındaki alanındaki farkındalığını artırmak, güvenli davranış bilinci oluşturmak, grup şirketlerinin tamamında aynı standardı yakalamak, işveren, İSG Profesyonelleri ve çalışanların birbiri ile iletişimini artırmak amacıyla, 4-10 Mayıs tarihlerinde “Hep Beraber Yaşam Güvenliği” etkinlikleri bu ödüle layık görülmüştür. Genel Müdürümüz Sayın Cafer UZUNKAYA birincilik ödülünü Kibar HOLDİNG A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet KİBAR’a takdim etti.

Ödül törenine Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA ve ekibi ile Kibar HOLDİNG A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet KİBAR, İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Şennur KURU, Endüstriyel İlişkiler Müdürü Ercan DÖKÜMCÜ, İş Sağlığı ve Güvenliği Yöneticisi Kasım ERDOĞAN katıldı.

Genel Müdürümüz Sayın UZUNKAYA 50 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Kibar HOLDİNG A.Ş. ‘ye 7000 i aşan çalışanı ile oluşturdukları aile ortamında çalışanlarının sağlık ve güvenliğine verdikleri önem münasebeti ile teşekkürlerini iletti. İşletmelerde iş sağlığı ve güvenliği şartlarının istenen seviyeye gelmesinde teknolojinin etkin kullanımının yanı sıra insan faktörünün de kilit rol oynadığını belirterek, Genel Müdürlük faaliyetlerimizi bu hassasiyetler yürüttüğümüzü dile getirdi.

Kibar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet KİBAR ise, sanayi, ticaret ve hizmet alanlarında faaliyet gösteren toplam 18 grup şirketinde iş sağlığı ve güvenliğinin her zaman öncelikli olduğunu vurgulayarak bu çalışmalarının verdiği manevi huzurun yanında alınan ödülden dolayı duydukları memnuniyeti belirtti. Bu alandaki faaliyetlerinin sürdürülebilirliğinin sağlanması için gerekli tüm adımları atmaya devam edeceklerini vurguladı.