…
…
…
10 Haziran 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA’dan Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfına Anlamlı Ziyaret


İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü olarak ülkemizde, İş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik farkındalığının arttırılması çalışmaları kapsamında ilgili STK, üniversite, kamu kurumu ve sendikalar ile iş birliklerimizi arttırarak devam ettirmekteyiz.

Genel Müdürümüz Sayın Cafer UZUNKAYA iş sağlığı ve güvenliği alanında işbirliklerini geliştirme adına  Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfına yapmış olduğu ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Fethi HİNGİNAR, Vakıf Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan ABEŞ, TİSK-MCV Başkan Yardımcısı ve TİSK Genel Sekreteri Akansel KOÇ, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Serdar ŞARDAN ve Vakıf Müdürü Deniz KARAKAŞ ile çeşitli hususlarda görüşmeler yapmak üzere bir araya geldi.

Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA çalışanların istihdamının yanında sağlık ve iyilik hallerini korumayı da öncelemenin önemine değindi. Bu işi işverenlerin konfederasyon yapılanmasıyla sahiplenmesinden duydukları memnuniyeti ve psikolojik olarak sahada bu hususun elimizi güçlendiren bir unsur olduğunu dile getirdi. Proaktif rol oynayarak öncü olmanın çok anlamlı olduğunu ve bu hususta çalışan, işveren ve devlet olarak iş birliğinin sürmesi yönünde güçlü adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.

Vakıf Yönetim Kurulu başkanı Fethi HİNGİNAR ise, çalışan-işveren iş birliğini çok önemsediğini ve işveren sendikacılığını desteklediğini ve bu hususa verdikleri katkının devam edeceğini söyledi. Vakıf olarak çalışan yaralanmalarında ve uzuv kopmaları kazalarda hayati önem taşıyan mikrocerrahi müdahalelerin önemine binaen ülkemizde mikrocerrahi yetişmesine katkı vermeyi sürdüreceklerini söyledi.