…
…
29 Nisan 2021, Perşembe Çankaya,Ankara-Türkiye

Kamu İSG Ailesine EPDK Desteği


Genel Müdürlüğümüz ve Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK)’nun katılımı ile Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantılarının 34’üncüsünü gerçekleştirdik.

Ülkemizde enerjinin yeterli, kaliteli, sürekli, ekonomik ve çevreyle uyumlu bir şekilde tüketiciye sunulması için düzenleme ve denetleme yapan kurumun iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem verdiğini ve bu konudaki çalışmalarını da diğer faaliyetleri gibi büyük bir titizlikle yürüttüğünü memnuniyetle öğrendik.

Kamu kurum ve kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarının hayata geçirilmesini sağlamak üzere belirlenen modellemenin ve İSG faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması için Genel Müdürlüğümüzce önerilerin aktarıldığı toplantıda, kamu kurumlarının İSG ile ilgili yapması gerekenleri ve İSG’nin yürütümü sırasında karşılaşılan problemleri, İSG ile ilgili soru ve önerileri istişare ettik.

Kamu kurumları arasında iletişimin ve işbirliğinin geliştirilmesi ile güçlenecek Kamu İSG Ailesinin genişletilmesi için temenniler ile tamamlanan toplantı ileride yapılacak ortak çalışmalara bir başlangıç olarak görülmektedir.