…
…
07 Şubat 2020, Cuma Ankara, Türkiye

Genel Müdürümüz İş Sağlığı ve Güvenliği İçin Türk Traktör A.Ş Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi


İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer UZUNKAYA, iş sağlığı ve güvenliği kültürü konusunda toplumsal duyarlılığı oluşturmak üzere planladığı işyeri ziyaretlerinin ilkini Türk Traktör A.Ş'ye gerçekleştirmiştir. İSG kültürüne verilen hassasiyetin bir göstergesi olarak 40 yıldır düzenlenen İSG Kurulunun 483.sünü ziyaret eden UZUNKAYA “Gerek özel sektör gerekse kamuda işverenlerimizden ve yöneticilerimizden beklentimiz, iş sağlığı ve güvenliğinin Yönetim Kurulu toplantılarında ilk gündem maddesi olmasıdır” dedi.

Türk Traktör A.Ş'nin ülke ekonomisine verdiği katma değerin yanında, ‘İşin özü olan insana verilen değere’ tanık olmanın kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getiren UZUNKAYA, fabrika gezisi sırasında çalışanlar ile bir araya gelerek, uygulamaları yerinde izledi ve çalışanların görüşlerini aldı.

Türk Traktör A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Onur VURAL ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurum olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

‘Bilinçli Çiftçi ve Güvenli Tarım‘ projesi ve ilk kez engelli çalışanları da kapsayan VR eğitim programları konusunda da bilgi alan Genel Müdürümüz, yöneticiler ile birlikte gelecekte yürütülecek çalışma, proje ve işbirlikleri konularını istişare etti.