…
24 Ocak 2020, Cuma Ankara, Türkiye

SESRIC'ten Genel Müdürlüğümüze Ziyaret


İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi’nin(SESRIC) Genel Direktörü Nebil Dabur, Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya'yı makamında ziyaret etti.

Dabur, 2010 yılından itibaren İslam İşbirliği Teşkilatı’na (İİT) üye ülkelerde İSG konusunda iyileştirme sağlamak amacıyla kurulan ve sekreterliğini Genel Müdürlüğümüzün üstlendiği İslam İşbirliği Teşkilatı İSG Ağı (OIC-OSHNET) kapsamında yapılan faaliyetlerden ve hizmetlerden dolayı Genel Müdürümüze teşekkürlerini iletti. Ayrıca önümüzdeki dönemde SESRIC ile işbirliğini daha ileriye taşıyacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Dabur, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi’nin(SESRIC) birçok farklı konuda teknik işbirliği yaptığını ancak, iş sağlığı ve güvenliğinin en başarılı faaliyetlerin yürütüldüğü başlıklardan biri olduğunu ifade etti. Genel Müdürümüz ve Dabur karşılıklı olarak daha başarılı çalışmalara imza atmak şiarıyla her iki kurum adına iyi niyetlerini beyan ettiler.