…
20 Şubat 2020, Perşembe Ankara, Türkiye

Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, MESS İş Sağlığı ve Güvenliği Yarışmaları Ödül Törenine Katıldı


Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası tarafından iş sağlığı ve güvenliğinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu yıl 5.cisi düzenlenen MESS İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Yarışmaları ödül törenine katıldı. Bu alandaki iyi uygulamaların ön plana çıkarıldığı, Altın Eldiven ve Altın Öneri kategorilerinde toplam 27 ödül sahiplerini buldu.

Ödül töreninde konuşan Genel Müdürümüz "Toplumsal bütün meselelerimizde olduğu gibi iş sağlığı ve güvenliğinde de olumlu sonuçlar almak için ilgili tüm tarafların gerçek anlamda iş birliği ve seferberlik halinde olması gerektiğini” ifade etti.

Güçlü bir yasal zemin oluşturmak maksadıyla 2012 yılında yayınlanan müstakil İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile birlikte birçok alt düzenlemenin hayata geçirildiğini belirten Genel Müdürümüz; “bu düzenlemelerin sahaya yansıtılması için rehberlik edici ve yönlendirici bir bakış açısıyla yürüttüğümüz faaliyetlerimizle iş sağlığı ve güvenliği kültürünün toplumun her katmanında yaygınlaşması için çalışıyoruz” dedi.

Genel Müdürümüz, MESS İSG Yarışmaları kategorilerinden biri olan resim yarışmasının, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün küçük yaşlarda edinilmesine katkı sağlarken, çalışanlara çocukları üzerinden verilen mesajların çok etkili bir yöntem olacağına vurgu yaptı.

Genel Müdürümüz konuşmasını Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası tarafından düzenlenen 5. Altın Eldiven ve Altın Öneri Kategorileri Yarışma törenine davetlerinden ötürü MESS ve çalışanlarına teşekkür ederek tamamladı.