…
21 Şubat 2020, Cuma Ankara, Türkiye

“10. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi”nin Bilimsel Danışma Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.


“10. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi”nin Bilimsel Danışma Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.

Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’un büyük önem atfederek güçlü destek verdiği Kongremizin Bilimsel Danışma Kurulu Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya’nın başkanlığında toplandı. Genel Müdürümüz; “Bakanlığımızca her iki yılda bir düzenlenen Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongrelerinin onuncusunu gerçekleştirecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Farklı alanlarda çok değerli çalışmalarıyla ön plana çıkan Bilimsel Danışma Kurulu üyelerimiz ile “Güçlü İletişim, Güvenli İşyeri” temamıza uygun olarak daha kapsamlı ve inovatif bir Kongre düzenlenebilmesi için görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

 Bilimsel Danışma Kurulunun da değerli katkıları ile Kongremiz takvimi süresince iş sağlığı ve güvenliğine ilgi duyanların sektör ayrımı gözetilmeksizin hizmet sundukları veya çalıştıkları alanlara ilişkin karşılaşılabilecekleri sorunlara çözüm bulabileceklerini dile getiren Genel Müdürümüz; aynı zamanda iş sağlığı ve güvenliğinde iletişimin ön plana çıkarıldığı farklı kategorilerdeki yarışma programı ve önemli sürprizlerin de katılımcıları beklediğini açıkladı.

 Kongre hazırlık süresince daha sık bir araya gelecek olan Bilimsel Danışma Kurulu Prof.Dr. Vedat BİLGİN, Prof.Dr. Haluk Hadi Sümer, Prof.Dr. Behice Durgun, Prof.Dr. Halim İşsever, Prof.Dr. Bahtiyar Ünver, Prof.Dr. Nezih Orhon, Prof. Dr. Ergun Eraslan ve Prof. Dr. Ayşe Gülnihal Canseven Kurşun yer alıyor