…
…
17 Mart 2021, Çarşamba Ankara, Türkiye

TİSK ile Müşterek Yaptığımız “Sektörel İSG Toplantı” larında Ekonomimizin Lokomotifi İNTES Üyeleri ile Bir Araya Geldik.


TİSK ile Müşterek Yaptığımız “Sektörel İSG Toplantı” larında Ekonomimizin Lokomotifi İNTES Üyeleri ile Bir Araya Geldik.

Genel Müdürlüğümüzün kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile yaptığı toplantılar çerçevesinde; Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’na (TİSK) bağlı 20 Sendika ile düzenlenecek “Sektörel İSG Toplantıları”nın ikincisini Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) ile gerçekleştirdik.

Seminer, Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA, TİSK Genel Sekreteri Akansel KOÇ ve İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal KOLOĞLU tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından Genel Müdürlüğümüz İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları; Nurullah TAŞ, Alperen Fatih DURSUN, İlkay YAVUZ ve Zafer ALTIPARMAK’ın sunumları ile devam eden programda Tekfen İnşaat Sağlık, Emniyet ve Çevre Direktörü Mustafa ARSLAN “İnşaat Sektöründe İSG Eğitimlerinde İyi Uygulama Örnekleri” hakkında sunum gerçekleştirdi.

Programın son konuşmacısı olan Prof. Dr. Levent AKIN, iş sağlığı ve güvenliği açısından işveren ve işveren vekillerinin hukuki ve cezai sorumlulukları hakkında bilgiler verdi.

Birlikte gerçekleştirilecek çalışmaların ve karşılıklı iş birliklerinin öneminin vurgulandığı kapanış ve değerlendirme konuşmaları ile program sona erdi.