…
…
…
…
…
…
…
21 Eylül 2021, Salı Ankara, Türkiye

Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışmasının Üçüncülük Ödülü Sahibini Buldu


Bakanlığımız tarafından düzenlenen 35. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında yürütülen “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” yarışmasında üçüncülük ödülünü Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. “İş Güvenliğinde Mükemmellik Programı” uygulamasıyla almaya hak kazandı.

Binin üzerinde çalışanı olan Ege Profil Tic. ve San. A.Ş.; iş sağlığı ve güvenliği alanındaki farkındalığı artırmak, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını önlemek, güvensiz davranış ve ortamları bertaraf etmek, güvenli davranış bilinci oluşturmak, diğer korunma ilkelerinin uygulanamadığı hallerde kişisel koruyucu donanımların kullanımını teşvik etmek, işveren, İSG profesyonelleri ve çalışanların birbiri ile iletişimini artırmak amacıyla geliştirdiği “İş Güvenliğinde Mükemmellik Programı” isimli uygulaması ile bu ödüle layık görülmüştür.

Araştırma, Geliştirme ve Proje Daire Başkanımız Meftun Sakallı, 21 Eylül 2021 tarihinde fabrikaya yapılan ziyarette ödülü Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. Genel Müdürü Ergün Çiçekci'ye takdim etti. Ödül törenine Genel Müdürlüğümüz Çalışma Uzmanı İlknur Çakar, Kimyager Ayşe Erim ile Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. Genel Müdür Yardımcıları Ethem Gökmen, Nurcan Güngör, Şadi Gödek, Üretim Direktörü Evren Özcan, Lojistik Müdürü Sayıl Salcan, İş Güvenliği Uzmanları Aslı Hacan, Buse Beleş, İş Güvenliği Danışmanı Şeref Tuğlu ve fabrika çalışanları katıldı.

Gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Genel Müdürlüğümüz ile Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. ve sektörde faaliyet gösteren fabrikaların iş birliği faaliyetlerinin geliştirilmesi, birlikte projeler yürütülmesi ve Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen geleneksel Türkiye’nin İSG Ödülleri yarışmalarına katılım sağlanması konularında iyi niyet beyanları ifade edildi.