…
…
…
…
…
…
…
29 Nisan 2024, Pazartesi

Genel Müdürümüz Prof. Dr. M. Fatih Bilal ALODALI, 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü ve Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Kuruluşunun 100. yıl dönümüne ithafen yapılan "İklim Değişikliğinin İş Sağlığı ve Güvenliğine Etkileri" konulu konferansa katıldı


Genel Müdürümüz Prof. Dr. M. Fatih Bilal ALODALI, 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü ve Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Kuruluşunun 100. yıl dönümüne ithafen yapılan "İklim Değişikliğinin İş Sağlığı ve Güvenliğine Etkileri" konulu konferansta Azerbaycan Cumhurbaşkanın Nahçıvan Temsilcisi, Azerbaycan Çalışma ve Halkın Koruması Bakanı, Milletvekilleri, Nahçıvan Başkonsolosumuz, İşçi ve İşveren Sendika Temsilcileri, İşverenler ve diğer misafirler huzurunda Bakanlığımızı ve Genel Müdürlüğümüzü temsilen açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Azerbaycan Çalışma ve Halkın Koruması Bakanı Sahil BABAYEV, Bakan Yardımcısı Anar KERİMOV ve Bakanlık Bürokratları ile bir araya gelerek iki ülke arasında İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yapılan ve yapılması planlanan işbirliği çalışmaları görüşüldü.