…
14 Ekim 2020, Çarşamba Ankara, Türkiye

"İSG Buluşmaları" Kapsamında SİNTA Sanayi İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. İSG Kurul Üyeleri ile Online Toplantı Gerçekleştirdik


Genel Müdürlüğümüzün Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve özel sektör temsilcileri ile yaptığı “İSG Buluşmaları” programı kapsamında bu hafta SİNTA Sanayi İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. firması İSG Kurul Toplantısına iştirak ettik.

SİNTA Sanayi İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. Müh-Finans Müdürü Sayın Mehmet YEDİLER kurumsal anlamda iş sağlığı ve güvenliğine verdikleri önemi ve bu alana yaptıkları yatırımın ziyadesiyle karşılığını aldıklarını ve düzenledikleri İSG Kurulu toplantısına Genel Müdürümüz düzeyinde sağlanan katılımından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Genel Müdürümüz Sayın Cafer UZUNKAYA; ülkemizin ekonomisi açısından oldukça önemli bir sektör olan inşaat sektörünün hemen hemen her alanında faaliyet gösteren ve yaklaşık 50 yıllık geçmişiyle ülkemiz ekonomisine ve istihdamına sağladığı katma değerin yanında bütün bu katkıları sunarken insan onuruna yakışan sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sağladıkları ve iş sağlığı ve güvenliği alanına gösterdikleri hassasiyet ile yapacağımız işbirliği için SİNTA A.Ş. ye teşekkürlerini iletti.

Toplantıda; SİNTA Sanayi İnşaat Taahhüt ve Tic.  A.Ş Müh-Finans Müdürü Sn. Mehmet YEDİLER ve Genel Müdürümüzün konuşmalarının ardından SİNTA A.Ş. firma tanıtımı, İSG uygulamaları ve istatistikleri ile COVİD-19 sürecine ait bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.