…
…
…
…
08 Ocak 2020, Çarşamba Ankara, Türkiye

“Genç İSG Sempozyumu” Gazi Üniversitesi’nde Gerçekleştirildi.


“Genç İsg Sempozyumu”nu Gazi Üniversitesi’nde  Gerçekleştirdik.

Genç İSG Sempozyumu’nun dokuzuncusunu 08 Ocak 2020 tarihinde  Gazi Üniversitesi’nde gerçekleştirdik. Ülke çapında üniversite öğrencilerinin iş sağlığı ve güvenliği alanındaki farkındalığını arttırmayı amaçlayan sempozyuma, Rektör Prof. Dr.İbrahim Uslan, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, İSGAM Başkanı Dr. Ömer Volkan Gök, Turkcell İdari İşler ve İş Sağlığı Güvenliği Direktörü Murat Kutlu Küçük, akademisyenler ve İSG Topluluğu öğrencileri katıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü görevine atanan Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, Gazi Üniversitesi’nde gerçekleşen; “Genç İSG Sempozyumu”nun açılış konuşmasında; güvenlik bilincinin kazanılmasının önemine vurgu yaparak, toplumun her katmanında İSG farkındalığının artırılmasına dönük aktivite ve programlara ağırlık vereceklerini ifade etti.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr.İbrahim Uslan ise; sempozyumun, geleceği şekillendirecek gençlerin güvenlik kültürünü, sadece iş yaşantısına değil aynı zamanda günlük yaşantısına da dahil ettiğini gösteren umut dolu bir oluşuma ev sahipliği yapmanın verdiği memnuniyetini dile getirdi.

Açılış programında ayrıca Turkcell İdari İşler ve İş Sağlığı Güvenliği Direktörü Murat Kutlu Küçük de bir konuşma yaptı.

Sempozyum İş ve Sağlık Pradigması, Yeni Nesil Meslekler, İnsan-Teknoloji Buluşmasında Düşünmeyi Düşünmek ve Güvenli Sağlıklı ve Verimli Çalışma Ortamları Tasarımları konulu sunumların yapılması ile sona erdi.