…
…
…
08 Eylül 2023, Cuma ANKARA

PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ VE PROJE HAZIRLIĞI EĞİTİMİ


Bakanlığımız AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, Başkanlığımız ve Bilkent Üniversitesi iş birliğinde yürütülen Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) ve Proje Hazırlığı Eğitimi 04-07 Eylül 2023 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleştirilmiştir.

PCM ilkelerinin daha iyi anlaşılmasını ve geliştirilmesini teşvik ederek proje tekliflerini güçlendirmeye, finansman fırsatlarını artırmaya ve nihayetinde ilgili sektörler tarafından hizmet edilenlerin yaşamları üzerinde daha önemli ve kalıcı bir etki yaratmanın hedeflendiği eğitim programında ana eğitim sağlayıcısı olarak İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi (İKGPRO) yer almış olup 30 iş müfettişinin yanı sıra Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde eğitimine devam eden yüksek lisans ve doktora programı öğrencileri katılımcı olarak yer almıştır.

Rehberlik ve Teftiş Başkanı Bekir AKTÜRK program sonunda gerçekleştirilen kapanış toplantısında, IPA III kapsamında 01 Mart 2023 tarihinden itibaren uygulama dönemi içerisinde bulunduğumuz İş Teftiş Rehberlik ve Sosyal Diyalog Yoluyla İşyeri Uyumunun Güçlendirilmesi Projesi’nin yürütümünde Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı ile işbirliğine devam edildiğini ifade ederek Başkanlığımızın da öncelikleri arasına yer alan proje çalışmalarına ilişkin eğitim programının koordinasyonunu sağlayan AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Doç. Dr. Ömer Faruk CANTEKİN ile programa ev sahipliği yapan Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Tolga BÖLÜKBAŞI’na teşekkürlerini iletmiştir.

Rehberlik ve Teftiş Başkanı Bekir AKTÜRK, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Doç. Dr. Ömer Faruk CANTEKİN ve Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Prof. Dr. Hasan Tolga BÖLÜKBAŞI’nın katılım sağladığı kapanış toplantısı sertifika töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son bulmuştur.