…
…
…
…
…
29 Nisan 2024, Pazartesi

Ankara Sanayi Odası 1. OSB’de Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi


Çalışma barışının sağlanmasına ve güvenli çalışma ortamının oluşturulmasına katkı sağlamak üzere rehberlik, bilinçlendirme ve sosyal diyalog fonksiyonlarının ön planda olduğu proaktif teftiş yaklaşımı ile “İnsana Yaraşır İş” hedefi çerçevesinde işyerlerinin mevzuata uyumuna yönelik Başkanlığımızca düzenlenen farkındalık toplantıları kapsamında 25 Nisan 2024 tarihinde ASO 1.OSB Konferans Salonu’nda toplantı düzenlendi.

Başkanımız Bekir AKTÜRK ve Başkan Yardımcımız Erol GÜNER toplantı öncesinde ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar TÜTEK ve Bölge Müdürü Cüneyt ÇALIK ile bir araya gelerek çalışma hayatına ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştur.

Başkanlığımızca, Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi işbirliği ile ASO 1.OSB bünyesinde faaliyet gösteren işveren ve işveren temsilcilerine yönelik düzenlenen farkındalık toplantısında, Başkanlığımızın yapısı ve önleyici yaklaşımla yürütülen iş teftiş faaliyetleri hakkında Başkanımız Bekir AKTÜRK tarafından bilgilendirme yapılmıştır. İşyerlerinin mevzuata uyumuna yönelik mevzuat ve saha uygulamaları konusunda Başkanlığımızda görevli İş Başmüfettişleri tarafından yapılan sunumların ardından soru cevap bölümüyle toplantı son bulmuştur.