…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2024, Cuma ANTALYA

Hizmet İçi Eğitim Semineri Yapıldı


Başkanlığımız ve Grup Başkanlıklarında görevli müfettişler ile büro personeline yönelik olarak Antalya ilinde hizmet içi eğitim semineri düzenlenmiştir.

Beş yıl aranın ardından gerçekleştirilen hizmet içi eğitim semineri programı, Başkanlığımız personelinin çalışma dünyasındaki yeniliklere ve değişen çalışma yöntemlerine uyumunu sağlamanın yanı sıra mesleki motivasyonu da artırmaya yönelik akademi, yargı ve saha uygulamalarından bütüncül bir yaklaşımla hazırlanarak tamamlanmıştır.

Hizmet içi eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan Başkanımız Bekir AKTÜRK, göreve başladıktan sonra Başkanlığımızda hayata geçirilen yenilikler, devam eden çalışmalar ve yönetim anlayışı hakkında bilgilendirme yaparak Başkanlığımızın müfettiş ve büro personelinden beklentilerini dile getirmiştir.

Eğitim seminerinde modern çalışma ilişkileri kapsamında uzaktan çalışma türleri ve atipik çalışmalar konusunda Prof. Dr. İbrahim AYDINLI tarafından, işçilik alacakları ve tazminatlara ilişkin Yargıtay ilke kararlarına yönelik Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Başkanı Doç. Dr. Seracettin GÖKTAŞ tarafından, güvenlik iklimi ve faktörlerine yönelik Prof. Dr. Yakup KARA tarafından, yangından korunmaya yönelik uygulamalar hakkında Dr. Öğr. Üy. Saadet ALKIŞ tarafından, etkili iletişim becerileri kapsamında Öğr. Gör. Tarkan ZENGİN tarafından yapılan bilgilendirme ve sunumların yanı sıra iş müfettişleri tarafından çalışma koşulları, çalışma ortamı, idari teftişe ilişkin sunumlar ile büro personeline yönelik eğitimler gerçekleştirilmiştir.

Hizmet içi eğitim semineri, Başkanlığımızca yürütülen Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin istişarelerin yapıldığı değerlendirme toplantısının ardından Başkanımız Bekir AKTÜRK’ün kapanış konuşmasıyla sona ermiştir.