…
28 Şubat 2018, Çarşamba

Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında 22.02.2018 Tarihinde Gerçekleştirilen Seminer Programına Katılarak "Meslek Hastalıklarının Önlenmesinde İş Teftişinin Önemi" Konulu Sunum Yapılmıştır.


Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı ile Hacettepe Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezinin (HİSAM) işbirliğiyle sürdürülen haftalık İş ve Meslek Hastalıkları seminer programına, 22.02.2018 tarihinde İş Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nejat GÜNERİ ile İş Müfettişi Mustafa Fatih KEPEZ katılmışlardır.

Seminer programına üniversitenin lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile ilgili Kurumlardan katılım gerçekleşmiştir. HİSAM Müdürü Prof. Dr. Ali Naci YILDIZ’ın açılış konuşmasından sonra İş Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nejat GÜNERİ, İş Teftiş Kurulu Başkanlığının ve İş Müfettişlerinin çalışmaları kapsamında bilgilendirme yapmıştır. İş Teftiş Kurulu Başkanlığının tanıtım filmlerinin izlenmesinin akabinde İş Müfettişi Mustafa Fatih KEPEZ tarafından “Meslek Hastalıklarının Önlenmesinde İş Teftişinin Önemi” konulu sunum yapmıştır. Sunum esnasında ve sonrasında katılımcılardan gelen sorular cevaplanmıştır.

 

Tanımsız