…
…
…
…
25 Ocak 2024, Perşembe

Ankara Sanayi Odasında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi


Çalışma barışının sağlanmasına ve güvenli çalışma ortamının oluşturulmasına katkı sağlamak üzere rehberlik, bilinçlendirme ve sosyal diyalog fonksiyonlarının ön planda olduğu proaktif teftiş yaklaşımı ile “İnsana Yaraşır İş” hedefi çerçevesinde işyerlerinin mevzuata uyumuna yönelik Ankara Sanayi Odası (ASO) ile işbirliği içerisinde bilgilendirme ve farkındalık toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Bilgilendirme toplantısı öncesinde Rehberlik ve Teftiş Başkanımız Bekir AKTÜRK, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit ARDIÇ ile bir araya gelerek çalışma hayatına ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştur.

Ankara Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren işveren ve işveren temsilcilerine yönelik düzenlenen toplantıda, Başkanlığımızın yapısı ve önleyici yaklaşımla yürütülen iş teftiş faaliyetleri hakkında Rehberlik ve Teftiş Başkanımız Bekir AKTÜRK tarafından bilgi verilmiştir. İşyerlerinin mevzuata uyumuna yönelik mevzuat ve saha uygulamaları konusunda Başkanlığımızda görevli İş Başmüfettişleri tarafından yapılan sunumların ardından soru cevap bölümüyle toplantı son bulmuştur.