…
21 Şubat 2018, Çarşamba

Çocuk İşçiliği Konusunda 15 Şubat 2018 Tarihinde Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile Birlikte Toplantı Düzenlendi.


Başkanlığımız ile UNICEF arasında 2017-2018 dönemin kapsayan iki yıllık bir çalışma planının yapıldığı bölgede faaliyet gösteren şirketlerin faaliyet gösterdiği işyeri ziyaretlerinin programının performansı 15 Şubat 2018 tarihinde Gaziantep ilinde Gaziantep Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile birlikte bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Birleşmiş Milletler Eğitim Müdür Yardımcısı, Birliğin üyeleri, Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği üyeliği ve temsilcileri katılmış olup, Başkanlığımızı temsilen de İş Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Arif ŞİMŞEK, İş Teftişi Adana Grup Başkanı Veysel GÜL ile Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZDEMİR, İş Başmüfettişi Gülcan ERİŞ ile iş müfettişleri katılmıştır. Toplantıda İş Başmüfettişi Gülcan ERİŞ tarafından "UNICEF İle Yürütülen Çalışma Programı Kapsamında Çocuk İşçiliğinin Araştırılması Faaliyetlerine İlişkin Uygulama Esasları" çerçevesinde yapılacak işyeri ziyaretlerinde uygulanacak yöntem anlatılmıştır.

Ayrıca, çalışma programı ile işyeri ziyaretlerini gerçekleştirecek müfettişlerle birlikte uygulama esasları ve ziyaret edilecek işyerlerinin seçimi ile ilgili toplantı gerçekleştirilmiştir.

Fotoğraf için tıklayınız