…
01 Temmuz 2021, Perşembe Ankara

Asbest Söküm Uzmanlığı Yenileme Eğitimini Gerçekleştirdik


5 Yılını Dolduran Asbest Söküm Uzmanlarının Belgelerini Vize Etmeleri İçin Asbest Söküm Uzmanlığı Yenileme Eğitimini Gerçekleştirdik.

Kanserojen bir madde olan asbestle mücadelede yer alan profesyonellerimizi yetiştirmek üzere 5 yılını dolduran asbest söküm uzmanlarının belgelerini vize etmeleri için Asbest Söküm Uzmanlığı yenileme eğitimini online gerçekleştirdik.

Online gerçekleşen eğitim Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA'nın açılış konuşmaları ile başladı. Genel Müdürümüz Sayın Cafer UZUNKAYA açılış konuşmasında asbest söküm alanındaki faaliyetlerin öneminden bahsederken katılımcıların fikir ve önerilerini aldı.

İSGÜM Başkanımız Sayın Sakine OVACILLI ise, asbest konusunda İSGÜM’ün otuz seneyi aşkındır çalışanların sağlığını koruma amaçlı çalışmalar yürüttüğünü, ASGİP Projesi ile ileride asbest sökümünün uygulamalı öğretilebileceği bir alanın Enstitümüz bünyesinde oluşturulacağını söyledi.

“Asbest Söküm Uzmanlığı” konusunda ihtisaslaşmış İSGÜM personeli tarafından verilen 01.07.2021 tarihli Asbest Söküm Uzmanlığı Yenileme Eğitimi ile belgesini yenileyen Asbest Söküm Uzmanı sayısı 135’ten 157’ye ulaşmıştır.