…
…
…
15 Kasım 2023, Çarşamba

Teftiş Yetkisi Verilen İş Müfettişi Yardımcıları ile Toplantı Düzenlendi


Başkanlığımızca yapılan giriş sınavında başarı göstererek 2021 yılında göreve başlayan 25 iş müfettişi yardımcısına, müfettiş refakatinde görevlendirildikleri ikinci dönem çalışmalarını ve iki senelik hizmet süresini tamamlamalarını müteakip Rehberlik ve Teftiş Başkanı Bekir AKTÜRK’ün önerisi ve Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN’ın tensipleriyle teftiş yetkisi verilmiştir.

Teftiş yetkisi verilen iş müfettişi yardımcıları ile düzenlenen toplantıya Rehberlik ve Teftiş Başkanı Bekir AKTÜRK ile Başkan Yardımcıları Erol GÜNER, Resül YILMAZ, Davut SEYHAN, Faruk SEVEN ve Kutay SUBAŞI katılmıştır.

Düzenlenen toplantıda yetki verilen iş müfettişi yardımcılarını tebrik eden Başkan AKTÜRK, müfettişlerin görev ve yetkileri bakımından çalışma hayatındaki önemine değinerek uyulması gereken hususlar ve etik kurallar ile Başkanlığımızca yürütülen 3 yıllık yetiştirme programında kişisel çabanın önemini hatırlatmış, bilimsel çalışma ve teknolojinin getirdiği yenilikler ile çalışma hayatındaki değişimlerin takip edilmesi hususunda tavsiyelerde bulunmuştur.