…
21 Haziran 2023, Çarşamba

İşyeri Hekimleri Derneği ve İSGÜM işbirliğiyle ‘Online İş Hijyeni Farkındalık Eğitimi’ düzenledik.


İşyeri hekimlerinin iş hijyeni konusundaki farkındalıklarını artırmak amacıyla İşyeri Hekimleri Derneği ve İSGÜM işbirliğiyle 21.06.2023 tarihinde “İş Hijyeni Online Farkındalık Eğitimi” gerçekleştirildi. Eğitim, İSGÜM Başkanı  Emriye YILMAZ MOLLASALİHOĞLU’ nun açılış konuşmalarıyla başlanmış olup, Dr. Bilginer DİNKE moderatörlüğünde devam etti.

Eğitimde İSGÜM İş Hijyeni Uygulamaları Bölümü Çevre Mühendisi Esra YILMAZ “İş Hijyeni İlkeleri Ve Uygulamalar- Çalışan Sağlığının Korunmasına Yönelik Yaklaşım ve İş Hijyeni Faaliyetleri, İSGÜM’ ün İş Hijyeni Alanında Yürüttüğü Faaliyetler” sunumunu gerçekleştirdi. İSGÜM İş Sağlığı ve Meslek Hastalıkları Bölümünden Dr. Bülent GEDİKLİ ise “İş Hijyeni Bakış Açısıyla İşyerinde Sağlık Gözetimi ve Periyodik Muayenelerin Planlanması-Çalışanlara Uygulanacak Testlerin Seçim Kriterleri” konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Yaklaşık 76 hekimin katılım sağladığı eğitim sonunda, sektörlere yönelik iş hijyeni ve iş sağlığı uygulamaları konusunda etkileşimli soru-cevap bölümü ile son buldu