…
…
…
…
09 Kasım 2018, Cuma

18.’si Düzenlenen “Asbest Söküm Uzmanlığı Eğitimi” Başarı İle Tamamlandı.


18.Si Düzenlenen “Asbest Söküm Uzmanlığı Eğitimi” Başarı İle Tamamlandı. 5 günlük Eğitimi başarı ile tamamlayan 23  İş Güvenliği Uzmanı için düzenlenen törene İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkan Yardımcıları Uğur ÖZTÜRK, Gizem Naz DÖLEK, Hasan OSMAN,  bölüm sorumluları ve kursiyerler katıldı.

Gerçekleşen bu eğitim ile Asbest Söküm Uzmanlığı sertifikasına sahip iş güvenliği uzmanı sayısı 497’e yükselmiş oldu.Bağlantı

Sertifika töreni öncesinde İSGÜM Müzesini ziyaret eden iş güvenliği uzmanı kursiyerler, İSGÜM laboratuarların da önceleri kullanılmış olan ölçüm cihazlarını ilgiyle incelerken adeta zamanda yolculuk yaptıklarını ifade ettiler.

Kapanış da konuşan İSGÜM Başkan Yardımcısı Uğur ÖZTÜRK,  asbest söküm işinin bir uzmanlık işi olduğunu bu konu ile ilgili sektörde oluşan farkındalığın da olumlu sonuçlar doğurduğunu ifade etti. ÖZTÜRK, Asbest Söküm Uzmanlığı Eğitimi” ile sertifikalandırılmış asbest söküm uzmanlarının yetiştirilmesi konusunda önemli rol oynadıklarını ifade ederek, enstitü bünyesinde, sahanın ihtiyaç ve taleplerini karşılayabilmek adına faaliyete geçen Asbest Uygulama Merkezi’nin ülkenin her bölgesinden gelen talepleri karşılamaya devam edeceklerini söyledi.

Eğitime katılan kursiyerler ise almış oldukları eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Kapanış konuşmasının ardından eğitimi başarı ile tamamlayan  23 kursiyere sertifikaları İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkan Yardımcıları, Uğur ÖZTÜRK, Gizem Naz DÖLEK, Hasan OSMAN ve eğiticiler tarafından takdim edildi. Sertifika töreni eğitime katılan kursiyerlerle çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.