…
22 Haziran 2021, Salı Ankara

Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Projesi” açılış konferansı gerçekleştirildi


Genel Müdürlüğümüzün operasyon faydalanıcısı olduğu, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında finanse edilen "Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Projesi” açılış konferansı, 22 Haziran 2021 tarihinde kamu kurum ve kuruluşları, sosyal taraflar, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, uluslararası kuruluşlar ve üniversite temsilcilerinin katılımlarıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
Genel Müdürümüz Sayın Nurcan Önder’in açılış konuşmalarıyla başlayan konferansın ilk bölümünde projenin arkaplanı, amaçları ve faaliyet örgüsü ana hatlarıyla katılımcılarla paylaşıldı. Konferansın ikinci bölümünde ise Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yiğit Savcı ve Avrupa Eğitim Vakfı (ETF) Kıdemli İnsan Sermayesi Geliştirme Uzmanı Lida Kita tarafından geleceğin işleri ve çalışma hayatında cinsiyet eşitliğine ilişkin paylaşımlarda bulunuldu. Genel değerlendirmelerin ardından toplantı sonlandırıldı.