…
02 Ağustos 2019, Cuma

PLATFORMDER’den İSGÜM’ e Çalışma Ziyareti


PLATFORMDER yönetimi  İSGÜM’e çalışma ziyaretinde bulundu.

Personel yükseltici platform işletmeci üretici ve distribütörlerinin dernek kuruluşu olan PLATFORMDER, İSGÜM İş Ekipmanları bölümüyle  ortak çalışmalar  yürütmek maksadıyla  İSGÜM’e bir çalışma ziyaretinde bulundu.

PLATFORMDER, Yönetim Kurulu Başkanı Servet AYHAN,  iş ekipmanlarının kullanımı ve periyodik  kontrolleri  ile  ilgili yetkili kurum olan  İSGÜM  ile   işbirliğine giderek uygun ekipman  kullanımlarını yaygınlaştırmayı istediklerini belirtti. Bu bağlamda 8 Ağustos’ta Yükseltilebilen Seyyar İş Platformlarının Periyodik Kontrolleriyle ilgili bir çalıştayın düzenleneceğini,  yine   İSGÜM başta olmak üzere  ve ilgili kamu,  kurum ve kuruluşlarının da katılımı ile 24 Ekim’de özellikle iş güvenliği uzmanlarına yönelik bir seminer düzenleneceğini söyledi.

İSGÜM Başkanı Erol TEKÇE İSGÜM olarak,  iş ekipmanlarının kullanımı ve periyodik  kontrolleri  ile  ilgili yetkili kurum olduklarını ve bu alanda sektörün liderliğini yapan STK’ dan  biri olan  PLATFORMDER yönetimiyle ortak çalışmalarda bulunmaktan ve onların sahanın temsilcisi olması noktasında  destek olmaktan mutluluk duyacaklarını ve her türlü işbirliğinden yana olduklarını söyledi.