…
…
20 Mayıs 2024, Pazartesi çankaya

Özel Güvenlik Görevlilerinin Özlük Haklarını İyileştirme Çalışma Toplantısı Gerçekleştirildi


Genel Müdürümüz Dr. Mehmet Baş, GÜSOD tarafından düzenlenen özel güvenlik görevlilerinin özlük haklarını iyileştirme çalışma toplantısına katıldı.

14 Mayıs 2024 günü Güvenlik Servisleri Organizasyon Derneği (GÜSOD) tarafından organize edilen özel güvenlik görevlilerinin özlük haklarını iyileştirme çalışma toplantısı, GÜSOD Başkanı Turgay Şahan, Çalışma Mevzuatı Daire Başkanlığı temsilcileri,  İçişleri Bakanlığı temsilcileri, özel güvenlik şirketlerinin insan kaynakları yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Genel Müdürümüz Mehmet Baş, “Bildiğiniz gibi, özel güvenlik görevlileri, kamu ve özel sektörde can ve mal güvenliğinin korunmasında kritik rol oynayan kahramanlardır. Bugünkü toplantımızda, özel güvenlik görevlilerinin özlük haklarının iyileştirilmesi hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak üzerimize düşeni yapacağımızı bilmenizi isterim. Toplantı sonucunda ortaya çıkan fikir ve önerileri, ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla paylaşarak, yasal düzenlemeler ve uygulama değişiklikleri için gerekli adımları atmaya gayret edeceğiz. Bugünkü toplantımızın, özel güvenlik görevlilerinin özlük haklarının iyileştirilmesi yolunda önemli bir adım olacağına inanıyorum. Katılımcıların yapacağı değerli katkılar ve ortaya koyacağı çözüm önerileri, bu konudaki çalışmalarımızı yönlendirmede büyük önem taşıyacaktır. Bu önemli konuda sizlerle bir araya gelerek, sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirme fırsatı bulmak oldukça değerli. Bu vesile ile bütün katılımcılara ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.