…
…
…
…
…
06 Şubat 2024, Salı Ankara

Emekliye Ayrılan Personellere Veda


Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş emekli olan personellere Teşekkür Plaketi verdi. Sendikalar ve İş Kolları Daire Başkanlığı, Toplu İş Sözleşmesi ve Sendika Üyeleri Daire Başkanlığı emekliye ayrılan çalışanları anısına vefa programı düzenlendi. Düzenlenen programa Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve çalışanlar katıldı.

Emekliye ayrılan Sendikalar ve İş Kolları Dairesi Çalışanı Şube Müdürü Saim ŞENTÜRK ve Toplu İş Sözleşmesi ve Sendika Üyeliği Dairesi çalışanı Hüseyin KAÇAR’a birer teşekkür plaketi veren Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş; “Yıllarca emek veren arkadaşlarımız emekliye ayrılmaları vesilesiyle beraberiz. Çalışma arkadaşlarımızın emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bizler vefa medeniyetinin müntesipleriyiz. Yıllarca hizmet ettikleri kurumdan ayrılırken çalışma arkadaşlarımıza vefa göstermek boynumuzun borcudur. Emekli olan arkadaşlarımız verilen her görevi layıkıyla yerine getirmiş olup kendilerine Çalışma Genel Müdürlüğümüze yaptıkları hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Emekli olan arkadaşlarımızla mesai arkadaşlığı bitse de dostluklarımızın devam etmesini diliyorum. Dostluğumuz, kardeşliğimiz her zaman bakidir. Bizleri unutmamanızı dileyerek, bundan sonraki yaşamınızda sevdiklerinizle birlikte; sağlık ve mutlulukla her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.” diyerek duygularını ifade etti.

Çalışma Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen Programa katılan emekli personeller de bu ince davranış sebebiyle Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş’a ve şahsında Çalışma Genel Müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerini ifade ettiler.

Program plaket takdiminin ardından toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.