…
…
16 Ekim 2023, Pazartesi Ankara

Çalışma Uzman Yardımcılarına Yönelik Eğitim Programı


Çalışma Genel Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan Çalışma Uzman Yardımcılarına yönelik görev yaptıkları ve önümüzdeki süreçte görev yapacakları alanlardaki bilgilerini arttırmak, tabi olunan mevzuat hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla Rehberlik, Eğitim ve Yayın Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Eğitim Programı 16 Ekim Pazartesi günü Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAŞ ’ın katılımı ile başlamıştır. Bir hafta sürecek olan eğitim Genel Müdürlüğümüzde görev yapan Çalışma Uzmanlarımız tarafından gerçekleştirilecektir.

Eğitimin başlangıcında Uzman Yardımcılarımıza hitap eden Genel Müdürümüz, öncelikle Çalışma Genel Müdürlüğünün Ülkemizde yer aldığı konum ve önemine değinmiştir. Çalışma hayatının başlangıç anından itibaren emekli oluncaya kadar her kademede ve çalışma hayatı ile ilgili her konuda Çalışma Genel Müdürlüğünün doğrudan muhatap olduğunu belirten Genel Müdürümüz, ülkemizdeki tüm çalışanları doğrudan ilgilendiren mevzuatın her yönüyle bilinmesinin öneminden bahsetmiştir.

Uzman Yardımcılarının gelecekteki yöneticilerimiz olacağını da ifade eden Genel Müdürümüz, eğitimlerin önümüzdeki süreçte çeşitlendirilerek ve artarak devam edeceğini ifade etmiştir.

Verilecek olan eğitimlerden en üst seviyede istifade edilmesinin önemine de vurgu yapan Genel Müdürümüz, eğitime katılan Çalışma Uzman Yardımcıları ve eğitimci personelimize başarılar dileyerek sözlerini tamamlamıştır.

Bir haftalık eğitim sürecinde Çalışma Uzman Yardımcılarına Genel Müdürlüğümüzün faaliyet alanı ile ilgili mevzuat eğitiminin yanı sıra Türk Devlet Teşkilatı, Protokol Eğitimi gibi devlet memuriyetinin temelini oluşturan eğitimler de verilecektir.