…
…
13 Mayıs 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Yurtdışında Bulunan Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını Kutladı


Kovid 19 salgını nedeniyle zor günler yaşanıldığına dikkat çeken Bakan Bilgin, ‘’Yurtdışında yaşayan siz değerli vatandaşlarımız, Bayramınızı kutluyorum. Bu zor günleri, milletimize özgü birlik ve beraberlik ruhuyla aşacağımıza dair inancımız tamdır’’ dedi.

 Bayramların, dayanışma ve birliğin artırılması, karşılıklı sevgi ve saygının güçlendirilmesi, bakımından önem taşıdığına dikkat çeken Bilgin ‘Mübarek Ramazan ayını tamamlamanın ve bir Bayrama daha erişmenin saadetini yaşıyoruz. Bu müstesna günler, bizlerden uzakta yaşayan siz değerli vatandaşlarımıza, anavatanda kalbi sizin için atan milyonlarca kardeşinizin bulunduğunu hatırlatmaları açısından da önemlidir. Bugün sizler sadece sayısal olarak değil, niteliklerinizle de edebiyattan sanata, spordan bilime ve ticarete, kamu yönetiminden yerel idarelere kadar her alanda büyük başarılarla yer alıyorsunuz. Yaşamınızı sürdürdüğünüz çevrelerde toplum olarak kazandığınız saygınlıkla giderek güçlenmekte olmanız bizim için eşsiz bir gurur kaynağıdır’’ açıklamasını yaptı.

‘’SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Yurtdışında yaşayan vatandaşların karşılaştığı sorunların çözümü için Bakanlık olarak girişimlerde bulunduklarını belirten Bakan Bilgin ‘’Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak, yurtdışında emeğiyle, alın teriyle ekmeğini kazanmaya çalışan siz kıymetli kardeşlerimin haklarını savunmak için tüm gücümüzle gayret edeceğiz.  Görev alanımıza giren her türlü sorununuzun çözümünde merkez ve yurtdışı teşkilatımız ile üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma ve sizlere sunduğumuz hizmetleri daha da etkinleştirerek devam ettirme azmi ve kararlılığında olduğumuzu bilmenizi isterim’’ dedi.