…
…
…
…
…
…
…
…
09 Temmuz 2023, Pazar Malatya,Türkiye

Bakan Işıkhan, Malatya’da Temaslarda Bulundu


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temasları kapsamında 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da ziyaretlerde bulundu.

Işıkhan ilk olarak Malatyalı iş insanları, sanayiciler ve esnaflar ile bir araya geldi. Malatya’da çalışma hayatını ilgilendiren konularda değerlendirmelerde bulundu. İş insanlarının taleplerini dinledi. 

Malatya Valisi Hulusi Şahin'i de ziyaret eden Bakan Işıkhan, Vali Şahin ve il protokolünce karşılandı. Valilik ziyaret defterini imzaladı.

Ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret eden Işıkhan, daha sonra Cumhuriyet Meydanı Geçici Konteyner Çarşı'da esnaf ziyaretinde bulunarak burada Malatya esnafının taleplerini dinledi.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığındaki Afet Koordinasyon Merkezi’nde Afet Koordinasyon Toplantısı'na katılan Işıkhan, ardından SGK İl Müdürü Tekin Kutlu'yu ve İŞKUR İl Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığını da ziyaret eden Işıkhan, geçtiğimiz günlerde görevine asaleten atanan İl Başkanı Namık Gören’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gönen ve yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Teknokent Geçici Konaklama Merkezi'ni de ziyaret eden Bakan Işıkhan, burada depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedeleri konteynerlerinde ziyaret eden Bakan Işıkhan, burada vatandaşlarla sohbet etti.