…
…
…
…
…
…
01 Aralık 2023, Cuma Ankara, Türkiye

Bakan Işıkhan, TİSK’in Düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılında Çalışma Hayatı” Programı Ödül Törenine Katıldı


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılında Çalışma Hayatı” Programı Ödül Törenine katıldı.

Toplantıda konuşan Bakan Işıkhan, TİSK ailesinin programı “Kaybedeni olmayan ödül programı” şeklinde ifade ederek çok isabetli ve çok haklı bir tespitte bulunduğunu dile getirerek, söz konusu sosyal sorumluluk olduğu zaman hiçbir girişimin, hiçbir projenin kaybetmeyeceğini söyledi.

“Cumhuriyetin 100. Yılında Artık Kendi Gücüyle Koşmaya Azmetmiş Bir Türkiye Var” 

Bakan Işıkhan konuşmasında; “Kıymetli olan hiç kuşkusuz; taş üstüne taş koyarak, ülkemiz, milletimiz, insanlık ve çalışma hayatının geleceği adına sosyal sorumluluk üstlenerek çözüm üretmek, elini taşın altına koymak ve insanlığa katkı sağlamaktır. Atılan her bir adımı, geliştirilen her bir projeyi her şeyden önce, insanlığın birikime katkı sağlanan değerli bir girişim olarak görüyorum. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, artık her alanda, sadece kendi ayakları üstünde durabilen bir Türkiye yok, artık kendi gücüyle koşmaya azmetmiş bir Türkiye var.” dedi.

“Ortak Yarınları Ancak Sosyal Diyaloğu Güçlendirerek Kurabiliriz”

Türkiye’nin başarılarının arkasındaki en büyük payın, çalışan, üreten, ürettiğini katma değere dönüştüren girişimcilerin, yatırımcı firmaların, istihdama destek veren işverenlerin, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarına ait olduğunu söyleyen Bakan Işıkhan sözlerine şöyle devam etti:

“Hepimizin ortak hedefi, ülkemizin dirliği ve birliği, milletimizin huzur ve refahıdır ve bu hedefe ancak birlikte hareket ederek ulaşabiliriz. Ortak yarınları ancak sosyal diyaloğu güçlendirerek kurabiliriz. Bugün ödül alacak tüm projeleri yürekten tebrik ediyorum. Fikir aşamasından uygulama aşamasına kadar projelere katkı sağlayan herkesi taşıdıkları sorumluluk duygusu ve girişimcilik ruhundan ötürü kutluyorum.”