…
…
…
…
03 Mart 2024, Pazar Ankara, Türkiye

Bakan Işıkhan, Batman’da Temaslarda Bulundu


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak ve programlara katılmak üzere Batman’a gitti.

Bakan Işıkhan, kentteki temasları kapsamında ilk olarak Batman Valiliğin, ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Işıkhan, Vali Ekrem Canalp ile görüştü, kentteki çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi aldı.

Bakan Işıkhan, daha sonra eski Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkanı Ataullah Hamidi için taziye ziyaretinde bulundu.

Işıkhan, ardından AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan ile Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Bakan Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam, sevgi ve başarı dileklerini ilettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde millete hizmet yolunda yürümenin mutluluk ve heyecanı içinde olduğunu ifade eden Işıkhan, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz yeni bir demokrasi sınavı var. 31 Mart seçimleri bizim için oldukça önemli. İnşallah 2024 yılı daha güzel günlere uyanacağımız, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve refah seviyelerini artırabileceğimiz bir yıl olacaktır. Bu nedenle sizin kararlarınız, tercihleriniz oldukça önem taşımaktadır. Biz size inanıyoruz, güveniyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahında Adil Başkanımıza mazbatayı vermek nasip olur."

Işıkhan, güçlü bir Türkiye hedefine hep birlikte ulaşacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Programda, Milletvekili Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Gür ve Batman Belediye Başkan adayı Ceylan da konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Bakan Işıkhan ve davetliler, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Işıkhan, Batman’daki temasları kapsamında esnafları da ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazançlar diledi.