…
01 Mayıs 2022, Pazar Ankara,Türkiye

Sayın Bakanımızın Ramazan Bayramı Mesajı


Aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Rahmet ve mağfiret ayı mübarek Ramazan’da pandemi sonrası normalleşme ile iftar ve sahur sofralarımız bereketlendi, gönülden gönüle kurulan bağlarımız kadimleşti. İki yılın ardından Ramazan Bayramı’nda sevdiklerimizle birlikte bayrama kavuşmanın, bayramlaşmanın mutluluğunu, sevincini yeniden yaşıyoruz.

Binlerce yıllık köklü bir medeniyetten devraldığımız düsturla Covid-19 küresel salgınında sosyal devlet olmanın bilinci ile milletimizin yanında olduk. Bugün ise milletçe göstermiş olduğumuz ferasetin neticesi olarak büyümeye devam eden ekonomimizin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Biz, 20 yılı aşkın süredir olduğu gibi bugünlerimizin ışığında istikbalimize doğru uzanan yolda daha çok çalışacak, daha çok üretecek, daha çok birbirimize kenetlenerek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.

Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize vesile olan bayramımızın gönüllerimize, hanelerimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm dünyaya barış, huzur, esenlik ve hayırlar getirmesini diliyorum.

Müreffeh yarınlarımızın emanetçisi evlatlarımızı kucaklıyor, irfanı ile bizlere kılavuz olan büyüklerimizin ellerinden öpüyorum.

Milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Prof. Dr. Vedat BİLGİN
Türkiye Cumhuriyeti  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı