…
…
…
…
…
13 Nisan 2023, Perşembe

Bakan Bilgin, Gaziantep'te AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.

Türkiye'de demokrasisinin dönem dönem saldırılara maruz kaldığını aktaran Bilgin, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz'da, milleti arkasına alarak, millet ve demokrasi düşmanlarına hak ettiği cevabı verdiğini belirtti.

Bakan Bilgin, Türkiye'nin yürüyüşünün geri döndürülemez olduğunun altını çizerek, "Bunu geriye döndürmek için birtakım hazırlıklar yapanların, Türkiye'nin bugün demokratikleşme seviyesini, ulaştığı aşamayı anlayamayanların, Türkiye'nin yolunu kesmeye ne hadleri ne de güçleri yeter" diye konuştu.

“Bu Sene Türkiye’nin Milli Geliri 900 Milyar Doları Geçecek”

Türkiye'nin milli gelirinin 2000'li yıllarda 274 milyar dolar olduğunu, bugün ise 900 milyar doların eşiğinde bulunduğunu ifade eden Bilgin, şöyle devam etti:

"900 milyar doları bu sene geçeceğiz. Yani 1 trilyon dolar eşiğini aşmak üzere olan bir Türkiye. Anlamı nedir bunun? Bunun anlamı Gaziantep'in sanayisidir, Gaziantep'in işçilerinin, emekçilerinin üretime kattıkları alın teridir. Bunun anlamı, Türkiye'nin 250 milyar dolara ulaşan ihracatıdır. Bunun anlamı Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesini ekonomiyle taçlandırmasıdır. Bunun anlamı milletin az gelişmişlik zincirini kırmasıdır. Türkiye'nin bu büyük yürüyüşünü hiç kimse durduramaz. Türkiye yoluna devam edecektir, bağımsızlık demokrasi ve kalkınma istikametinde yürüyüşüne devam edecektir."

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ise Cumhur İttifakı'nın, Türkiye Yüzyılı'nın teminatı olduğunu vurguladı.

Muhalefet partilerini eleştiren Gül, "Karşıda kim var? 6'lı masa diye başladılar, örtüyü kaldırınca masanın 7 ayağı varmış. 7'li masa çıktı karşımıza. Bir icraat, bir vaatleri mi var? 'Ülkeyi, devleti böyle yönetiriz' mi diyorlar? Hayır. Vadettikleri tek şey, Cumhurbaşkanı Erdoğan gitsin. Bu anlayışla bir siyaset yapılmaz. Türkiye'de esas itibarıyla muhalefet sorunu var. Türkiye'nin sorunlarına çözüm aramayan, ufku, vizyonu yetmeyen bir muhalefet var" dedi.

Bakan Bilgin, Gaziantep’teki temasları kapsamında Adalet eski Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ve Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Burada çalışma hayatı ve istihdama ilişkin konuları değerlendiren Bilgin daha sonra Şehir Hastanesi şantiyesinde çalışan işçilerle birlikte iftar yaptı.