…
…
11 Mart 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

Uşak Üniversitemizin İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri ile çevrimiçi etkinlikte buluştuk.


Genel Müdürlüğümüz ve Uşak Üniversitesi koordinesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri ile çevrimiçi seminer gerçekleştirdik.

Seminer, Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA ve Uşak Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Kadir ÖZCAN tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başladı.

Seminerde konuşan Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA, iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışma hayatının bütün aktörlerine önemli sorumluluklar düştüğünü ve bu alanda görev yapan akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle, iş sağlığı ve güvenliğinin daha da iyi noktalara taşınacağını dile getirdi.       

Genel Müdür Yardımcımız Furkan YILDIZ; üniversiteler, işveren ve çalışan örgütlerimizle işbirliği içinde çalışmalar yürüterek saha da yaşanan sorunlara çözümler üretilmekte olduğuna vurgu yaptı. Uluslararası platformda da gelişmeleri takip ederek, bilgi paylaşımlarında bulunarak en güncel bilgilerin çalışma hayatımıza sunulabilmesi adına faaliyetler yürütüldüğünü ifade etti.

Genel Müdürlüğümüz İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları; İlknur ÇAKAR, M. Said AĞAOĞULLARI, İlkay YAVUZ’un sunumları ile devam eden programda Uşak Üniversitesi İSG Koordinatörü Doç Dr. Özcan ÖNEY, üniversitenin İSG uygulamaları ile ilgili bilgiler verdi. 

İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencilerinin sorularının cevaplandığı seminer, kapanış ve değerlendirme konuşmaları ile sona erdi.