…
…
…
…
…
…
…
…
12 Kasım 2019, Salı Ankara, Türkiye

A+A MESSEDÜSSELDORF FUARINDA 10.ULUSLARARASI İSG KONGRESİNİN TANITIMI YAPILDI


Messe Düsseldorf tarafından 5-8 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenen A+A İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarına Bakanlığımızı temsilen Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet ERDEM, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Furkan YILDIZ, Daire Başkanı Meftun SAKALLI, İSGÜM Başkan Yrd. Uğur ÖZTÜRK ile AÇSH Uzmanları İlknur ÇAKAR ve Merve ERCAN ÇELENK katıldı.

Dünyadaki en büyük İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı olmaya devam eden organizasyonda 63 ülke temsilcisinin standı yer alırken toplamda 73.000’nin üzerinde ziyaretçi fuara katılım sağladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün faaliyetlerinin tanıtıldığı standımız ziyaretçilerin yoğun ilgisini topladı. Özellikle 3-6 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan 10. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi hazırlanan broşürler ve yapılan birebir görüşmeler ile fuar katılımcılarına tanıtıldı.

Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet ERDEM ve beraberindeki heyet Messe Düsseldorf Fuar Direktörü Birgit HORN, Operasyon Yönetim Direktörü Wolfram N. DİENER ile Yerel Ticari Fuarlar Bölüm Direktörü Michael DEGEN ile bir araya gelerek İstanbul’da düzenlenecek olan fuar hakkında istişarelerde bulundu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Furkan YILDIZ ve beraberindeki heyet Singapur İşgücü Bakanlığı Müsteşarı Siong Hin HO ve İngiltere İş Sağlığı ve Güvenliği Kurumu Stratejik İlişkiler Bölüm Başkanı Alan STEVENS  ile ikili görüşmelerde bulundu. Birlikte yürütülebilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunan heyet,  Uluslararası Sosyal Güvenlik Birliği Genel Sekreteri Marcelo Abi-Ramia CAETANO ile de görüş alışverişinde bulundu.

19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine ev sahipliği yapan Genel Müdürlüğümüz, 20. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine ev sahipliği yapan Almanya ekibi, 21. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine ev sahipliği yapan Singapur ekibi ve önümüzdeki sene 22.Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresini düzenleyecek olan Kanada ekibi bir araya gelerek ve Kanada ekibine geçmişte yaşadıkları tecrübeleri aktardılar.