…
01 Haziran 2021, Salı Ankara, Türkiye

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinde Kalitenin ve Niteliğin Artırılabilmesi İçin İşyeri Hekimlerimiz ile Görüşmelerimiz Devam Ediyor


Ülke genelinde belgelendirmiş olduğumuz işyeri hekimleri ile sahaya yönelik iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin kalitesinin artırılması, işyeri hekimlerinin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları sorunların ele alınması ve karşılıklı beklentilerin iletilmesi gayesiyle çevrim içi toplantı düzenledik.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin kalitesinin ve verimliliğinin artırılması için tüm taraflarla yoğun iş birlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz dedi ve işyeri hekimlerimizin sahada üstlenmiş oldukları rolün önemini vurguladı. Uzunkaya, işyeri hekimlerimizin yürütmekte oldukları hizmetlerle işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturulmasına katkıda bulunduklarını, öte yandan da iş sağlığı ve güvenliği kültürünün sahadaki tüm taraflar arasında yaygınlaştırılmasında önemli bir rol oynadıklarını belirtti.

Toplantıya iştirak eden işyeri hekimleri, uygulamada yaşadıkları sorunların yanı sıra ülkemizdeki iş sağlığı ve güvenliği koşullarının iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerini de dile getirdiler. Toplantı karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.