…
…
…
…
04 Mayıs 2024, Cumartesi Ankara

İŞ Yaşamında Stres Yönetimi Ve Etkili İletişİm Modelleri Geliştirilmesi Projesi’nin Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi


Bakanlığımız İle Hak-İş’in Birlikte Düzenlediği Proje İle 4 İlde 160 İşçiye Eğitim Verilmesi Hedefleniyor

İş Yaşamında Stres Yönetimi ve Etkili İletişim Modelleri Projesi’nin açılış toplantısı 4 Mayıs 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Programa HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve sendika temsilcileri ile Proje Koordinatörü Gülce Özyurt, İletişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı Umay Ceren Doğan, Proje Eğitmeni Besim Kavukçu katıldı.

Programa, Genel Müdürlüğümüzden Rehberlik, Eğitim ve Yayın Daire Başkanı Eyüp Beyhan, Toplu İş Sözleşmesi ve Sendika Üyeliği Daire Başkanı Fahri Deniz ile Sendikalar ve İşkolları Daire Başkanı Zekai Özçelik de katılım sağladı.

Eyüp Beyhan:” Sosyal Tarafların İşçilere Yönelik Eğitim Programlarını Önemsiyoruz”

Açılış konuşmasında sosyal tarafların işçilere yönelik organize ettiği eğitim programlarını önemsediklerini belirten Rehberlik, Eğitim ve Yayın Daire Başkanımız Eyüp Beyhan, “HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ ne yaparsa her zaman en iyisini yapar. Bu projenin de özenle seçildiğini biliyorum. Çünkü insanın ve toplumun olduğu her yerde hem iletişim hem stresin var olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla bu konunun tespit edilmesi eminim ki yerindedir ve biz de bu konuyu önemsiyoruz” dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan da eğitimin yaygınlaştırılacağını belirterek, “Projeyi, burada eğitim alan arkadaşlarımızı ikinci aşamaya geçen uzman arkadaşlarımız ile beraber daha ileriye taşıyıp bütün illerde yaygınlaştırmamız gerekecek. Projeyi bütün illerdeki üyelerimize yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz zaman anlamına uygun halde devam etmiş olacak” şeklinde konuştu.

4 İlde 160 İşçiye Eğitim Verilecek

 

‘İş Yaşamında Stres Yönetimi ve Etkili İletişim Modelleri Eğitimi’ ile Kocaeli, Malatya, Denizli ve Konya şehirlerinde 160 işçiye eğitim verilecek. Eğitimin ileriki dönemlerde Türkiye geneline yayılması hedefleniyor.