…
…
…
…
15 Şubat 2019, Cuma

"Yüksekte Güvenli Çalış Kampanyası" Antalya Semineri Gerçekleştirildi


Antalya Vali Yrd. Sedat Sırrı ARISOY'un da katılım sağladığı, "YÜKSEKTE GÜVENLİ ÇALIŞ KAMPANYASI", Antalya Semineri,  İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür. Yrd. Burhanettin KURT, İNTES Genel Sekreteri Necati ERSOY'un açılış konuşmaları ve davetlilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yrd. Burhanettin KURT “İşyerinde iki durum var. Güvensiz durum ve güvensiz davranış. Bizim bunları güvenli hale getirmemiz gerekiyor." dedi.

Üniversitelerin son sınıfında okutulan iş sağlığı ve güvenliği dersini zorunlu hale getirildiğini belirten KURT ,”Meslek lisesi öğrencilerinin tüm müfredatını gözden geçirerek, dokuzuncu sınıfa iş sağlığı ve güvenliği dersi konulmasını sağladık.” dedi

İNTES Genel Sekreteri Necati ERSOY’un da konuşma yaptığı seminer programı, İşyeri Uygulamaları ve Denetim Esasları, Yüksekte Çalışmada Yeni Standartlar, İyi Uygulama Örnekleri konu başlıklarının  yer aldığı oturumların tamamlanması ve soru cevapların alınması ile sona erdi.