…
06 Ağustos 2020, Perşembe Ankara, Türkiye

“Salgın Döneminde İSG Sistemleri: Etkileri ve Yapılan Çalışmalar” Konulu Web Semineri


Genel Müdürlüğümüz’ün sekretaryasını yürüttüğü İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Ağı’nın (OIC-OSHNET) amacı, üye ülkelerde iş sağlığı ve güvenliği (İSG) alanında farkındalık oluşturmak ve üye ülkeler arasında ortak bir ağ kurarak bu alanda işbirliğini sağlamaktır.

Genel Müdürlüğümüz ve İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) ortak organizasyonuyla 12 Ağustos 2020 Çarşamba günü saat 11:00’ de  Salgın Döneminde İSG Sistemleri: Etkileri ve Yapılan Çalışmalar” konulu web semineri gerçekleştirilecektir.

Seminer vesilesiyle COVID-19 salgını sürecinde üye ülkelerde İSG sistemlerinin hayati rolü paylaşılarak, üst düzey yetkililer arasında bilgi ve uzmanlık paylaşımı için bir platform sağlanmasının salgının farklı sektörler üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmaya yardımcı olacağı değerlendirilmektedir.

Genel Müdürümüz Sayın Cafer UZUNKAYA’nın açılış konuşmalarını yapacağı, Genel Müdür Yardımcımız Sayın Burhanettin KURT’un sunum yapacağı ve İngilizce dilinde gerçekleştirilecek olan semineri buraya tıklayarak canlı yayında izleyebilirsiniz.