…
28 Ekim 2020, Çarşamba Ankara, Türkiye

"İSG Buluşmaları" Kapsamında PEGASUS Hava Taşımacılığı A.Ş. İSG Kurul Üyeleri ile Online Toplantı Gerçekleştirdik


Genel Müdürlüğümüzün kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcileri ile yaptığı “İSG Buluşmaları” programı kapsamında bu hafta PEGASUS Hava Taşımacılığı A.Ş. firması İSG Kurul Toplantısına konuk olduk.

PEGASUS Hava Taşımacılığı A.Ş. Teknik Direktörü Sayın Ergun DEMİRCİ şirket bünyesinde İSG Kurulunun en aktif ve etkin çalışan kurul olduğunun altına çizerek iş sağlığı ve güvenliği alanında alınması gereken tüm aksiyonları ivedilikle yerine getirmeye özen gösterdiklerini belirtti.

Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA; ülkemizin ekonomisinin gelişmesinde kilit rol oynayan havacılık sektöründe “Uçmak herkesin hakkı” sloganıyla hizmet veren ve kurulduğu 1990 yılından itibaren yaptığı yatırımlarla sürekli büyüyerek bugün yaklaşık 6500 çalışanı istihdam eden PEGASUS Hava Taşımacılığı A.Ş.’ye iş sağlığı ve güvenliği alanında yürüttüğü titiz çalışmalar ve çalışanına verdiği değer sebebiyle teşekkür etti. Sağlıklı ve güvenli işyerlerinde çalışmanın da herkesin temel hakkı olduğu bilinciyle bu alana yapılan yatırımların maliyet unsuru olarak görülmemesi gerekliliğini vurguladı. Havacılık sektörünün tüm paydaşları ile birlikte işbirliği halinde olarak bu alan için gerekli çalışmaların yürütülmesinin talimatını verdi.

PEGASUS Hava Taşımacılığı A.Ş. Teknik Direktörü Sayın Ergun DEMİRCİ ve Genel Müdürümüzün konuşmalarının ardından şirket tanıtımı, İSG alanında iyi uygulama örnekleri, İSG istatistikleri ile COVİD-19 sürecine ait bilgilendirme başlıklarının olduğu sunum gerçekleştirildi.