…
…
…
…
…
05 Ocak 2023, Perşembe

Genel Müdürümüz Doç. Dr. Muhittin BİLGE İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayına Katıldı


ETİ  Maden Genel Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde 05.01.2023 tarihinde, Ankara’da gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayına Genel Müdürümüz  Doç. Dr. Muhittin BİLGE, ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan KELEŞER ile çeşitli  kurum ve kuruluşlardan konuşmacılar ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Genel Müdürümüz BİLGE, iş sağlığı ve güvenliği gibi toplumsal ve kültürel boyutlara sahip bir konuda; gerek çalışanların, gerekse işverenlerin iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarını yeterince özümsemesi gerektiğine vurgu yaparak; "Genel Müdürlük olarak bizler de işveren ve çalışanlarımızın yanında; onlara mihmandarlık yapmak için yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Madencilik sektörü; dünyada ve ülkemizde üretimin ve tüketimin en önemli unsuru olan doğal kaynakların çıkarılması, işlenmesi ve ekonomiye kazandırılması faaliyetlerini yürüten ve hemen hemen diğer bütün sektörlere hammadde ve ara ürün sağlayan bir sektördür” ifadelerini kullandı.

BİLGE, madencilik sektörüne yön veren, aynı zamanda iş sağlığı ve güvenliğine hassasiyetle yaklaşan ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün daha ileri seviyelere gelebilmesi için hem kamu tarafı olarak hem çalışan hem de işverenlerimizle iç içe ve onların tüm süreçlerine katkıda bulunacaklarını belirtti. Genel Müdürümüz BİLGE, programa ev sahipliği yapan Eti Maden işletmelerine ve konuşmacılara teşekkür etti.

Çalıştay programında defilesi yapılan ve Kızılay tarafından ETİ Maden İşletmeleri için üretilen iş kıyafeti ile kişisel koruyucu donanımları da inceleyen BİLGE, çalışmalarından dolayı Kızılay yetkililerini tebrik etti.

Genel Müdürlüğümüz çalışma uzmanları tarafından teknik konuların sunumlarının yapılması ile program sona erdi.