…
…
03 Haziran 2021, Perşembe Ankara, Türkiye

Çalışan Sağlığının Korunmasında Görev Alan İşyeri Hekimlerimiz ile Saha Uygulamalarının Geliştirilmesine Yönelik İstişare Toplantılarımızın Üçüncüsünü Yaptık


İşyeri hekimleri ile yaptığımız istişare toplantılarımızın üçüncüsünü Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya’nın başkanlığında gerçekleştirdik.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Uzunkaya, Sayın Bakanımız Vedat Bilgin’in sağlıklı ve güvenli işyerlerinde çalışmanın herkesin temel hakkı olduğunu, bu hak için işverenlere rehberlik eden işyeri hekimlerimizin sahada yürütmekte oldukları faaliyetlerin oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Ülkemizde iş sağlığı ve güvenliğini hak ettiği düzeye getirmede yaşanılan zorluklara da değinen Uzunkaya, zorluklarımız var ancak bizi kötümserliğe sevk edecek bir tablomuz yok. İnsana yakışır çalışma koşullarını temin edebilme adına ümitsizliğe kapılmadan karşılıklı gayret içerisinde olmalıyız dedi.

Genel Müdürlüğümüz ile işyeri hekimlerinin bir araya geldiği toplantıyla ilgili memnuniyetlerini dile getiren işyeri hekimleri söz alarak kendilerini ifade etme imkanı buldular.

Belgelendirilen İSG profesyonellerinin görüş ve önerilerini almak ve beklentilerini dile getirmelerine olanak sağlamak adına İSG profesyonelleri ile toplantılarımıza ilerleyen süreçte de devam edeceğiz.