…
…
…
…
…
…
…
22 Eylül 2021, Çarşamba Ankara, Türkiye

Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışmasının Jüri Özel Ödülü Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Oldu


Bakanlığımız 35.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında yürütülen “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” yarışmasında Jüri Özel ödülünü İzmir Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Ramak Kala kutusu ile Okulum ve Sınıfım Güvende Tasarım Yarışması” adlı projesiyle almaya hak kazandı.

İş sağlığı ve güvenliği alanındaki farkındalığı artırmak, güvenlik kültürünü yediden yetmişe yaygın hale getirmek, güvensiz davranış ve ortamları bertaraf etmek amacıyla öğrencilerde güvenli davranış bilinci oluşturmaya yönelik hazırlanan bu yarışma Jüri tarafından jüri özel ödüle layık görüldü.

Genel Müdürlüğümüz Araştırma, Geliştirme ve Proje Daire Başkanı Meftun Sakallı 22 Eylül 2021 tarihinde Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu'na takdim etti. Ödül törenine ayrıca Genel Müdürlüğümüz Çalışma Uzmanı İlknur Çakar, Kimyager Ayşe Erim ile İlçe İSG Büro Yöneticisi ve İş Güvenliği Uzmanı Hatice Güney katıldı.

Ziyarette, öğrencilerde iş sağlığı ve güvenliği kültürünün oluşturulması için yürütülecek faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ödül töreninin ardından işverenlerde iş sağlığı ve güvenliği farkındalığının oluşturulması kapsamında İzmir Ticaret Odası ve İzmir Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesini ziyaret eden Meftun Sakallı ve beraberindeki heyet iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının gelişimine yönelik atılacak adımlar ve geliştirilecek işbirliklerini ele aldı.