…
…
23 Haziran 2021, Çarşamba Çankaya, Ankara-Türkiye

Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışmasının Katılımcı Çalışma Ödülü Teslim Edildi


Bakanlığımız 35.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında yürütülen “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” yarışmasında “Katılımcı Çalışma”  ödülünü Marelli Mako Turkey Elektrik Sanayi Ticaret A.Ş. “İş Güvenliği İletişim ve Eğitim Faaliyetleri” uygulamasıyla almaya hak kazandı.

Marelli Mako Turkey Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesindeki çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği alanındaki farkındalığını artırmak, güvenli davranış bilinci oluşturmak, çalışan katılımını artırarak işyerini daha güvenli hale getirmek, işveren, İSG Profesyonelleri ve çalışanların birbiri ile iletişimini artırmak amacıyla “İş Güvenliği İletişim ve Eğitim Faaliyetleri” isimli uygulaması ile bu ödüle layık görülmüştür. 24.06.2021 tarihinde işletmeye yapılan ziyarette Araştırma, Geliştirme ve Proje Daire Başkanımız Sayın Meftun SAKALLI ödülü Marelli Mako Turkey Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Sn. Erol BAKAN’a takdim etti. Ödül törenine ayrıca Genel Müdürlüğümüz uzmanları ile fabrikada görevli üst düzey yöneticiler ve iş sağlığı ve güvenliği sorumluları katıldı.

Gerçekleştirdiğimiz ziyarette Genel Müdürlüğümüz yetkilileri ve Marelli Mako Turkey Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. idarecileri arasında özellikle mesleki eğitim süreçleri başta olmak üzere, işbirliği faaliyetlerinin geliştirilmesi, İSG uygulamaları açısından sektöre örnek oluşturabilecek çalışmalar yürütülmesi ve Genel Müdürlük tarafından düzenlenecek geleneksel Türkiye’nin İSG Ödülleri yarışmalarına katılım sağlanması konularında iyi niyet beyanları ifade edildi.