…
…
…
21 Mayıs 2019, Salı

OTOMOTİV SANAYİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İYİ UYGULAMALARI SEMİNERİ


Otomotiv Sanayii Derneği(OSD) tarafından düzenlenen "Otomotiv Sanayinde İş Sağlığı ve Güvenliği İyi Uygulamaları" Semineri 21/05/2019 tarihinde Gebze’de yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmalarını Otomotiv Sanayii Derneği Genel Sekreteri Osman SEVER ile İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin KURT yaptı.

Açılışta konuşan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin KURT , iş sağlığı ve güvenliği koşullarını iyileştirmek, güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamını sağlamak için öncelikli olarak işverenlerin bu konu üzerinde gösterecekleri özen ve hassasiyetin önemli olduğunu belirterek, ”Bakanlık olarak çalışma hayatında standartları yükseltmek için çalışan ve işveren örgütleri başta olmak üzere bütün taraflarla sosyal diyalog kapılarını daima ardına kadar açık tutuyoruz. Siz ve diğer tüm paydaşlarımız ile işbirliği içerisinde yürütülen faaliyetler sonucunda hedefimiz olan sağlıklı ve güvenli çalışma ortamlarının ve güvenli davranış bilincine sahip çalışanların yer aldığı bir çalışma hayatı oluşturabileceğimize inancımız tamdır” dedi.

Genel Müdürlüğün yürütmekte olduğu faaliyet ve projelere de  değinen KURT , Otomotiv Sanayi Derneği tarafından iş sağlığı ve güvenliği iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı çalıştayın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İyi  uygulama örneklerinin paylaşıldığı ve İSG kültüründe farkındalığın oluşturulmasına yönelik oturumların gerçekleştirilmesi ile seminer sona erdi.