Madrid Büyükelçiliği Ziyareti
Rehberlik ve Teftiş Başkanımız Bekir Aktürk, Başkan Yardımcımız Resül Yılmaz ve beraberindeki heyet, İspanya Çalışma Ziyareti çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçiliği 1. Müsteşarı Nur Alkış’ı 9 Mayıs 2025 tarihinde ziyaret etti.
Ziyarette Başkanımız Aktürk tarafından; Rehberlik ve Teftiş Başkanlığının mevcut yapısı, yürütülen faaliyetler, teftiş süreçlerinin detayları ve projenin kapsamı aktarıldı. Ayrıca, proje kapsamında İspanya’daki çeşitli kurumlarla yapılan temasların hedefleri ve beklenen çıktıları hakkında da kapsamlı bilgiler paylaşıldı.
1. Müsteşar Nur Alkış, uluslararası kurumlarla yürütülen faaliyetlerin ülkemizin temsiline sağladığı önemli katkılara dikkat çekerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Başkanımız Aktürk, misafirperverliğinden dolayı 1.Müsteşar Nur Alkış’a teşekkürlerini iletti.