…

03 Şubat 2022, Perşembe


Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantılarımızın 51’incisini Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Gerçekleştirdik


Kamu kurum ve kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarını desteklemek ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarında bütüncül iyileşmeyi sağlamak üzere oluşturmakta olduğumuz Kamu İSG Ailesini genişleten Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantıları hızla devam etmektedir.

Bu amaçla, Genel Müdürlüğümüz ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katılımı ile Genel Müdür Yardımcımız Sayın Muhammet Kamil IŞIK ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Sayın Yelda ÇETİN’in açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği kamu istişare toplantılarının 51’incisini gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Önce insan anlayışıyla hizmette adalet ve eşitliği ilke edinerek tarihi ve çevresel değerlerine sahip çıkan, sağlık ve refah içinde yaşanabilir bir kent oluşturmayı misyon edinen Denizli Büyükşehir Belediyesinin tüm bu çalışmaları yürütürken iş sağlığı ve güvenliğini de ihmal etmeden aynı özeni İSG faaliyetlerinde de göstermekte olduğunu memnuniyetle öğrendik.

Kamu kurum ve kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarının planlanması amacıyla belirlenen modellemenin ve İSG faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması için Genel Müdürlüğümüzce önerilerin aktarıldığı toplantıda, İSG ile ilgili mevzuat yükümlülükleri ve İSG’nin yürütümü sırasında karşılaşılan problemleri, İSG ile ilgili soru ve önerileri istişare ettik.

İş sağlığı ve güvenliği alanında sağlanan gelişmenin sürdürülebilir şekilde devam etmesi temennileri ile tamamlanan toplantı ile kamu iş sağlığı ve güvenliği ailesini güvenle büyütmeye devam ediyoruz.