…

23 Mart 2021, Salı


Kamuda İş Sağlığı ve Güvenliği Tedbirlerini Değerlendirme Faaliyetlerimiz Devam Ediyor.


Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün, içerisinde bulunduğumuz pandemi dönemine özgü hususlar başta olmak üzere, iş sağlığı ve güvenliğine dair faaliyetlerinin değerlendirildiği İSG Kurulu toplantısına katıldık.

Genel Müdürümüz Cafer UZUNKAYA, ülkemiz su kaynaklarını bilim ve tekniğe uygun olarak kullanıma sunma noktasındaki çalışma azmi ve başarısını, çalışma hayatının en önemli unsurlarından olan iş sağlığı ve güvenliği alanında da sergileyen DSİ ailesine teşekkürlerini sundu. Kamu kurumlarının iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili sorumluluklarının farkında olmalarının ve iyi uygulama örneklerini kamuoyuyla paylaşmalarının iş sağlığı ve güvenliği kültürünün gelişmesine ciddi katkılar sağladığını belirten UZUNKAYA, başta DSİ Genel Müdürü Kaya YILDIZ olmak üzere tüm DSİ yetkililerine yaptıkları iş birliği nedeniyle teşekkür etti. DSİ Genel Müdürü Kaya YILDIZ yaptığı konuşmada, DSİ çalışanları için çalışma ortamındaki risk ve maruziyetleri bertaraf ederek güvenli çalışma ortamını sağlamanın öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

İş sağlığı ve güvenliği gibi son derece kritik öneme sahip bir konuyu üst yönetim olarak sahiplenen DSİ, iş sağlığı ve güvenliği şartlarını iyileştirmek adına İSG profesyonellerinin, yöneticilerinin ve çalışanlarının aynı masada müzakerede bulunabilmelerini sağlayarak iş kazası ve meslek hastalıklarını önleme adına örnek davranış sergilemektedir. Toplantı, tarafların iyi niyet dilekleriyle tamamladı.