…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Ekim 2019, Perşembe Ankara, Türkiye

“GENÇ İSG SEMPOZYUMU” VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ


İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü öncülüğünde, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Araştırma Derneği (İSGAM) ile TURKCELL ortaklığında yürütülen “Genç İSG Sempozyumu”nun dördüncüsü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Sempozyumun açılışına Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Hamdullah ŞEVLİ, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Furkan YILDIZ, Van Yüksekokul'u Müdürü Prof.Dr. Esvet AKBAŞ, İSGAM Başkanı Dr.Ömer Volkan GÖK, Turkcell İSG Müdürü Dr. Serkan ALKAN, davetliler ile üniversite öğrencileri katılım sağladı.

Sempozyumun açılışında konuşan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Hamdullah ŞEVLİ, “İş sağlığı ve güvenliği özellikle bizim bölgemiz için oldukça önemli bir konudur. Türkiye'de iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin yasal düzenlemeler çerçevesinde bizde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde 2016 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Kurulu kurulmuştur. biz iş sağlığı ve güvenliği konusunda üzerimize düşeni yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Açılışta konuşan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Furkan YILDIZ ise, genel müdürlük olarak misyonumuz itibariyle toplumun her katmanına erken çağlarda ulaşmak suretiyle çağın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurup iş sağlığı ve güvenliği bilincini aşılamanın önemine vurgu yaptı.

Sempozyumun açılışında ayrıca İSGAM Başkanı Dr. Ömer Volkan GÖK, ve Turkcell İSG Müdürü Dr. Serkan ALKAN da birer konuşma yaptı.

Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı programda, yeni nesil meslekler, dijital dünyada isg, yapay zeka  gibi konularda interaktif sunumlar yapıldı.